Stuur e-mail mail_outline  

profiel/contact Welkom op mijn website.

Sinds 2005 werk ik als zelfstandig fotograaf voornamelijk in het midden van het land. Mijn beroepsopleiding heb ik afgerond in 2007 bij Fotoschool Statief in Utrecht.

Ik werk op locatie door heel Nederland . Mijn vaste opdrachtgever is sinds 2011 Veilinghuis Peerdeman in Utrecht. Daar zorg ik met een aantal collega’s voor het vastleggen van de objecten voor de catalogus en de zaalvertoning. Natuurgetrouwe beeldweergave is daar vanzelfsprekend. Beheersing van techniek is dan ook een vereiste, de workflow omvat het hele spectrum van opname tot het uiteindelijke beeld.

Licht is onmisbaar voor goede opnames. Zonder licht geen beeld. Daarnaast streef ik ernaar om alles wat ik vast moet leggen zo reëel mogelijk weer te geven. Maar wel met een persoonlijke ‘touch’. Dat kenmerkt een fotograaf en geeft hem/haar zijn stijl.

Afhankelijk van het vereiste  eindresultaat bepaal ik mijn werkstrategie. Alleen dan is het mogelijk om mogelijkheden en onmogelijkheden in te schatten en tot het gewenste resultaat te komen. Mijn klanten waarderen dat.

Door het werk voor het veilinghuis ben ik bekend met eigenschappen van vele materialen, die ik dan zo optimaal mogelijk in beeld probeer te brengen. Productfotografie mag ik dan ook tot mijn specialiteiten rekenen.

Sinds mijn afstuderen bij Fotoschool Statief, ben ik daar tot 2018 als docent actief geweest.

U kunt mij bereiken op 06 27 50 50 45 of via het contactformulier.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee