Stuur e-mail mail_outline  

profiel/contact Mijn naam is Con van Staa en ik werk als zelfstandig fotograaf sinds 2005. Mijn beroepsopleiding heb ik afgerond in 2007 bij Fotoschool Statief in Utrecht.

Ik werk uitsluitend op locatie door heel Nederland voor diverse opdrachtgevers. Mijn grootte opdrachtgever is sinds 2011, Veilinghuis Peerdeman in Utrecht. Daar zorg ik met een aantal collega’s voor het vastleggen van de objecten voor de catalogus en de zaalvertoning.

Licht is uitermate belangrijk voor goede opnames. Zonder licht geen beeld. Daarnaast streef ik ernaar om alles wat ik vast moet leggen zo reëel mogelijk weer te geven. Maar wel met een persoonlijke ‘touch’. Dat kenmerkt een fotograaf en geeft hem/haar zijn stijl.

Afhankelijk van het nodige eindresultaat bepaal ik de werkstrategie. Alleen dan is het mogelijk om mogelijkheden en onmogelijkheden in te schatten en tot het gewenste resultaat te komen. Mijn klanten waarderen dat.

Door het werk voor het veilinghuis ben ik bekend met eigenschappen van vele materialen, die ik dan zo optimaal mogelijk in beeld probeer te brengen. Productfotografie mag ik dan ook tot mijn specialiteiten rekenen.

Sinds mijn afstuderen bij Fotoschool Statief, mag ik mij daar ook tot het docententeam rekenen. 

Ik ben beschikbaar voor bedrijven en particulieren, uitsluitend na voorafgaande afspraak.

Een eerste gesprek – voor het uitbrengen – van een offerte is altijd vrijblijvend

00 31 6 27 50 50 45. 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee